Blog

Ontdek ons boeiende blog vol inspiratie, tips en inzichten. Leer nieuwe dingen, vind antwoorden op je vragen en laat je inspireren. Verrijk je kennis en geniet van een wereld van interessante content. Bezoek onze blog en laat je verrassen!

Voorjaarshoning & mede

Voorjaarshoning, met zijn delicate smaken en bloemige aroma's, vormt de perfecte basis voor een verfrissende mede. Deze unieke mede, gekenmerkt door zijn subtiele zoetheid en levendige karakter, biedt een heerlijke manier om de pracht van het seizoen te vieren.

Lees verder

Mede & Honingwijn

Mede en honingwijn, twee betoverende zoete, alcoholische dranken die een gemeenschappelijk ingrediënt delen: honing. Maar wat is dan het verschil?

Lees verder

De essentiële rol van bijen in onze natuur

Verken de fascinerende en essentiële rol die bijen spelen in onze natuurlijke wereld. Ontdek hoe deze kleine bestuivers een cruciale rol vervullen bij het behoud van biodiversiteit en het in stand houden van ecosystemen. Leer meer over de waarde van bijen en laat je verwonderen door hun onvervangbare bijdrage aan ons natuurlijke evenwicht.

Lees verder

Honing: meer dan alleen een zoete lekkernij

Welkom in de betoverende wereld van honing. Ontdek de diversiteit en de magie van dit vloeibare goud dat al duizenden jaren wordt gekoesterd. Laat je meevoeren door de verschillende smaken, van zoet en bloemig tot kruidig en intens. Leer meer over de zuiverheid, consistentie en kleur die de kwaliteit van honing bepalen. Stap binnen in een wereld van zoete verleiding en ontdek wat honing te bieden heeft.

Lees verder

Mede, een eeuwenoude drank met een rijke geschiedenis

Ontdek mede, de eeuwenoude drank vol geschiedenis. Proef de traditie en laat je meenemen naar vervlogen tijden. Leer meer over deze betoverende elixer en ontdek waarom het de tand des tijds heeft doorstaan. Geniet van de rijke smaak en ontdek de charme van mede, een drank met een verhaal.

Lees verder

Waarom biologisch zonder chemicaliën de toekomst heeft

Ontdek de toekomst van biologische producten zonder chemicaliën. Ervaar de pure smaak en kwaliteit van natuurlijke teeltmethoden. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor gezonde, duurzame en gifvrije voeding. Proef het verschil en maak bewuste keuzes voor een betere wereld. Ontdek de kracht van biologische producten en geniet van een gezonde toekomst.

Lees verder

De invloed van het weer op bijen

Het weer speelt een essentiële rol in het leven van bijen. Temperaturen, neerslag en andere weersomstandigheden hebben directe invloed op hun voedselvoorziening, bestuiving en gezondheid. In dit artikel onderzoeken we de relatie tussen het weer en bijen en hoe klimaatverandering hun voortbestaan beïnvloedt. Het is een boeiende interactie tussen de natuur en deze belangrijke bestuivers.

Lees verder