Onze visie

Bij Mead Collection streven we naar een wereld waarin luxe, duurzaamheid en biologische productie hand in hand gaan. Ontdek onze visie en hoe wij ons inzetten voor duurzaamheid.

Onze visie

Bij Mead Collection streven we naar een wereld waarin luxe, duurzaamheid en biologische productie hand in hand gaan. We geloven dat het mogelijk is om hoogwaardige mede te produceren zonder concessies te doen aan het milieu of aan de kwaliteit van onze ingrediënten.

Onze visie is gebaseerd op het behoud van de oude ambacht van mede, maar met een moderne benadering van duurzaamheid en bewustzijn van de impact van onze activiteiten op het milieu. We willen niet alleen de smaakpapillen van onze klanten verwennen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en onze lokale gemeenschap.

We zijn toegewijd aan het gebruik van 100% Nederlandse ingrediënten die op duurzame en biologische wijze worden geteeld, om zo de impact van ons productieproces op het milieu te minimaliseren en een gezonde, duurzame en heerlijke mede te creëren. We streven naar innovatie en continue verbetering van onze productiemethoden en verpakking om zo duurzaam mogelijk te zijn in alles wat we doen.

Onze visie omvat ook het ondersteunen van lokale imkers en leveranciers, het creëren van een positieve werkomgeving voor onze medewerkers, en het bewustmaken van onze klanten over de waarde van duurzaamheid en biologische productie.

We zijn vastbesloten om een marktleider te zijn in het produceren van luxe, duurzame en biologische mede, en om onze klanten een unieke en bewuste mede-ervaring te bieden. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor de mede-industrie en voor onze planeet.