Cocktails

Ontdek smaakvolle mede-cocktails met onze kwaliteitsmede. Voeg een unieke twist toe aan je mixologie-ervaring. Bestel vandaag nog en geniet van de betovering van mede in je cocktails!

Cocktails met Traditional Mead

Ontdek de veelzijdigheid van cocktails met onze Traditional Mead. Geef je drankjes een uniek karakter en geniet van een verfijnde mixologie-ervaring. Proef, creëer en laat je smaakpapillen verrassen!

Cocktails met Traditional Mead
Mead Collection Apple mead, appel mede, vooraanzicht fles

Cocktails met Apple Mead

Ontdek unieke cocktailcreaties met onze Apple Mead. Laat je verrassen door de harmonie van zoete appel en verfijnde mede. Proef vandaag nog de onweerstaanbare smaak van onze Apple Mead in je favoriete cocktails.

Cocktails met Apple Mead
Mead Collection Vanilla Oak mead, vanille mede, vooraanzicht fles

Cocktails met Vanilla Oak Mead

Geniet van de subtiele hints van vanille en de complexiteit van eikenhout, perfect voor het creëren van unieke en verfijnde cocktails. Proef vandaag nog de harmonie van smaken met onze Vanilla Oak Mead.

Cocktails met Vanilla Oak Mead
Mead Collection Mojito mead, mojito mede, vooraanzicht fles

Cocktails met Mojito Mead

Ontdek de verrukkelijke twist van onze Mojito Mead. Geniet van de verfrissende combinatie van munt, limoen en de unieke smaak van mede. Proef vandaag nog de verfijning van onze Mojito Mead in jouw cocktails.

Cocktails met Mojito Mead